Vuokralla asuminen on monelle meistä se luontevin vaihtoehto. Asunnon hankintaan liittyy kuitenkin asioita, jotka vievät aikaa ja aiheuttavat harmaita hiuksia. Haluamme tehdä asunnon valinnan, muuton ja tietysti itse asumisen sinulle mahdollisimman helpoksi. LähiTapiola Mutkattomat kodit tarjoavat laajalti etuja kaikkiin vaiheisiin. Ei koske erillisosakkeiden vuokralaisia. 

Vastuullisuus

Mutkaton koti -vuokra-asuntomme on rakennettu LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n vastuullisuusperiaatteiden mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä että otamme huomioon toimintamme ympäristövaikutukset ja vaadimme yhteistyökumppaneiltamme sitoutumista harmaantalouden torjuntaan.

Lue lisää > Piilota

Olemme lisäksi sitoutuneet vuokra-asuntoyhteisöjen vapaaehtoiseen ja valtakunnalliseen energiatehokkuussopimukseen, jossa tavoitteenamme on vähintään 7,5 % energiansäästö vuoteen 2025 mennessä. Säästettävä energiamäärä vastaa yhdessä kerrostalossamme noin kymmenen kaksion asukkaiden kuluttamaa käyttäjäsähkönmäärää.

Asuntojemme materiaaleina ja rakennustarvikkeina käytetään CE-tuotteita, jotka täyttävät Euroopan Unionin mukaiset turvallisuusvaatimukset. Jo asuntojen suunnitteluvaiheessa on huomioitu energiatehokkuusvaatimukset ja asuntojen ympäristöystävällinen ylläpito.

LähiTapiolan tavoitteena on tarjota asukkailleen viihtyisä ja terveellinen asuinympäristö. Asuntojemme piha-alueiden toteutuksessa onkin kiinnitetty huomiota ympäristön viihtyisyyteen ja turvallisuuteen sekä suurin osa kodeistamme on varustettu esteettömiksi.

Ohjeita LähiTapiolan vuokralaisille

Meille on tärkeää että kotona on mukavaa ja asuminen helppoa ja turvallista. Olemme koonneet vuokralaisiamme varten kiinteistön järjestyssäännöt sekä muita hyödyllisiä ohjeita asukkaille.

Järjestyssäännöt – House Rules Asukasopas – Residents’ Guide

Säästetään yhdessä energiaa

Valtakunnallista Energiansäästöviikkoa vietetään 8.–14.10., jolloin kampanjoidaan järkevän energiankäytön puolesta. Tänä vuonna kampanja kohdistetaan erityisesti taloyhtiöiden omistajille ja asukkaille. Energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä ja muita toimintamme ympäristövaikutuksia.

Katso Mutkattoman kodin vedensäästövinkit

Moni asia valmiina

Vaadittujen vakuutusten hankkiminen käy helposti samasta yhtiöryhmästä internetistä, puhelimella, konttorilla tai kotikäynnillä.

Lue lisää >